Web Analytics Made Easy - Statcounter

فهرست دانشگاههای معتبر خارج از کشور برای ورودی های ۲۰۱۸-۲۰۱۷ جهت ادامه تحصیل در رشته های علوم پزشکی اعلام شد، شعبات این دانشگاهها در سایر کشورها قابل ارزشیابی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاههای معتبر برای ورودی های ۲۰۱۸-۲۰۱۷ اعلام شده است و متقاضیان ادامه تحصیل در رشته های علوم پزشکی در دانشگاههای خارج از کشور باید توجه داشته باشند که دانشگاههای موجود در فهرست وزارت بهداشت، صرفا در کشور اصلی مورد تایید بوده و شعبات این دانشگاهها در سایر کشورها قابل ارزشیابی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهت ارزشیابی مدارک تحصیلی خارج از کشور، علاوه بر مورد تایید بودن دانشگاه، رعایت ضوابط آیین نامه ارزشیابی مدارک هم برای افراد متقاضی الزامی است.

همچنین تحصیل در دانشگاه EMU کماکان در قالب همکاری مشترک بین این دانشگاه و دانشگاه های داخل کشور و صرفاً در رشته های توافق شده در این قراردادها و تا زمان ادامه این همکاری مورد تایید است و ارزشیابی مدارک برابر ضوابط مصوب شورایعالی ارزشیابی صورت می گیرد.

نام دانشگاه های هر کشور در سایت مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت در لینک دانشگاه های معتبر درج شده است.

فهرست تعداد دانشگاه های معتبر ورودی های سال ۲۰۱۸-۲۰۱۷ در گروه علوم پزشکی

نام کشور تعداد دانشگاه های مورد تایید نام کشور تعداد دانشگاه های مورد تایید آرژانتین ۱۰ دانشگاه مجارستان ۷ دانشگاه استرالیا ۳۲ دانشگاه ایسلند یک دانشگاه اتریش ۸ دانشگاه هند ۲۱ دانشگاه آذربایجان یک دانشگاه اندونزی ۳ دانشگاه بنگلادش یک دانشگاه عراق یک دانشگاه بلاروس یک دانشگاه ایرلند ۸ دانشگاه بلژیک ۸ دانشگاه ایتالیا ۳۷ دانشگاه برزیل ۲۱ دانشگاه ژاپن ۵۰ دانشگاه کانادا ۲۶ دانشگاه اردن ۲ دانشگاه شیلی ۱۲ دانشگاه قزاقستان ۴ دانشگاه چین ۴۳ دانشگاه کنیا یک دانشگاه کلمبیا ۶ دانشگاه لتونی یک دانشگاه قبرس ۲ دانشگاه لبنان ۳ دانشگاه کرواسی یک دانشگاه لیتوانی یک دانشگاه کاستاریکا یک دانشگاه ماکائو یک دانشگاه جمهوری چک ۹ دانشگاه مالزی ۹ دانشگاه دانمارک ۷ دانشگاه مکزیک ۸ دانشگاه مصر ۵ دانشگاه هلند ۱۳ دانشگاه استونی ۲ دانشگاه نیوزلند ۸ دانشگاه فنلاند ۱۰ دانشگاه نروژ ۵ دانشگاه فرانسه ۳۸ دانشگاه عمان یک دانشگاه آلمان ۵۲ دانشگاه پاکستان ۳ دانشگاه غنا یک دانشگاه پرو یک دانشگاه یونان ۷ دانشگاه فیلیپین ۲ دانشگاه هنگ کنگ ۷ دانشگاه لهستان ۷ دانشگاه پرتغال ۸ دانشگاه رومانی ۴ دانشگاه روسیه ۱۹ دانشگاه صربستان یک دانشگاه سنگاپور ۲ دانشگاه اسلواکی ۳ دانشگاه اسلوونیا ۲ دانشگاه آفریقای جنوبی ۹ دانشگاه کره جنوبی ۲۲ دانشگاه اسپانیا ۲۳ دانشگاه سوئد ۱۲ دانشگاه سوئیس ۱۰ دانشگاه تایوان ۲۱ دانشگاه تایلند ۱۰ دانشگاه ترکیه ۱۲ دانشگاه اوگاندا یک دانشگاه اکراین ۳ دانشگاه انگلستان ۷۸ دانشگاه آمریکا ۱۳۹ دانشگاه اروگوئه ۲ دانشگاه ونزوئلا ۲ دانشگاه

بر اساس آیین نامه ارزشیابی مدارک دانش آموختگان خارج از کشور در رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی، ملاک ارزشیابی مصوبات شورای عالی ارزشیابی است.

ارزشیابی مدارک تحصیلی خارجی بر اساس ضوابط و عناوین مقاطع تحصیلی رسمی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای، دکتری تخصصی بالینی و دکتری تخصصی Ph.D) در دانشگاه های داخل کشور است.

طول دوره تحصیل متقاضی ارزشیابی مدارک باید حداقل ۸۰ درصد یا طول دوره داخل تطابق داشته باشد.

حداقل ۸۰ دروس اختصاصی دانش آموخته خارج از کشور باید با محتوای برنامه آموزشی داخل تطابق داشته باشد.

در ارزشیابی تمام مقاطع تحصیلی دانشگاهی دارا بودن دیپلم متوسطه (۱۲ ساله نظام قدیم و یا پیش دانشگاهی نظام جدید یا معادل ارزشیابی شده آن توسط وزارت آموزش و پرورش) الزامی است.

از ابتدای سال ۲۰۰۹ دارا بودن دیپلم متوسط و مدرک پیش دانشگاهی قبل از شروع به تحصیل در تمام مقاطع دانشگاهی الزامی است.

ملاک ارزشیابی مدارک دانش آموختگان دانشگاه های کشورهای خارجی در تمام مقاطع تحصیلی بر اساس اعتبار دانشگاه مربوطه در بدو شروع به تحصیل دانشجو خواهد بود. مدارک تحصیلی دانشگاه هایی که مورد تایید وزارت بهداشت نیست قابل ارزشیابی نیستند.

همچنین بر اساس رای صادره در دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای عالی ارزشیابی مدارک دانش آموختگان خارج از کشور در خصوص بازنگری در فهرست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت برای ورودی های سال تحصیلی ۲۰۱۸ - ۲۰۱۷، ۷۰۰ دانشگاه برتر رتبه بندی کیو اس (QS)، ۸۰۰ دانشگاه برتر رتبه بندی تایمز (Times) و ۵۰۰ دانشگاه برتر رتبه بندی شانگهای مورد تایید هستند.

این فهرست سالانه مورد بازبینی و بازنگری قرار می گیرد و صرفا دانشگاه های موجود در این فهرست جهت ادامه تحصیل مورد تایید بوده و مدارک صادره طبق ضوابط قابل ارزشیابی است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۱۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی‌اشکذری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جلسه مشترک با مدیرکل و مسئولان امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری این دانشگاه را خانواده ۲۲ هزار نفری با بیش از ۱۶ هزار دانشجو، ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و نزدیک به هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و اظهار کرد: امروز دانشگاه آزاد از ابتدای مرحله مهدکودک تا دکتری را در خود دارد و بزرگ‌ترین عرصه یادگیری و تربیت در استان و بزرگ‌ترین حوزه جغرافیایی را ازلحاظ آموزش داراست.

وی افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از معدود دانشگاهی بوده که مدارس دانش‌آموزی، دانشجویان پرستاری، پیراپزشکی و پزشکی و رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی را دارد و با سه وزارتخانه آموزش و پرورش، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، تعداد دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در کشور را ۶۰ هزار نفر از ۲۰ کشور دانست و عنوان کرد: در استان یزد ۲۰۰ نفر فقط از دو کشور افغانستان و عراق مشغول به تحصیل هستند.

دهقانی‌اشکذری از برگزاری جلسه با مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره پرداخت شهریه خبر داد و اضافه کرد: دغدغه مسئولان دانشگاه مشکلات دانشجویان غیر ایرانی در پرداخت شهریه ارزی است که در این زمینه با جلسات مستمری که داشتیم امیدواریم بتوانیم با ارائه راهکار، رفع کننده دغدغه آنها باشیم.

وی بیان کرد: تشکیل شورایی متشکل از دانشجویان خارجی دانشگاه‌های دولتی، آزاد و علوم پزشکی در زمینه حل مشکلات اتباع، کارساز بوده و تشکیل شورای مرکزی، اتصال‌دهنده نمایندگان دانشگاه‌ها در استان است که خودشان قادرند بسیاری از مشکلات را رفع کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به امکانات این دانشگاه در برگزاری استارت‌آپ‌ها و کرسی‌های نظریه‌پردازی ادامه داد: مرکز رشد و سرای نوآوری پوشاک از محل‌هایی است که ظرفیت  جذب دانشجویان خلاق خارجی را دارد.

نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین از نوع فرصت محور است

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین را تغییر دیدگاه از تحلیل محور به فرصت محور دانست و گفت: سازمان ملی مهاجرت کشور در شرایط کنونی به دنبال فرصت‌هاست در عین حال که نباید از تهدید‌ها غفلت کرد.انتظار می‌رود با برپایی نمایشگاه و معرفی تیپ فاطمیون در دفاع از حرم حضرت زینب(س) از این فرصت‌ها برای تغییر نگاه به اتباع کشور افغانستان استفاده شود.اتباع، تشکیل‌دهنده ۱۵ درصد جمعیت استان یزد و سومین استان ازلحاظ تناسب جمعیتی است و ۲۲ هزار دانش‌آموز و ۹۰۰ دانشجوی خارجی را در خود دارد.

علی محسنی‌راد یکی از مشکلات اتباع را آسیب‌های اجتماعی برشمرد و مطرح کرد: در دانشگاه به دنبال طرح‌های علمی هستیم که موضوع آن در شورای تأمین مطرح شده و متد علمی برای ساماندهی اتباع مدنظر است.

وی از دیگر موارد کارکرد دانشگاه را در رسانه و تولید محتوا دانست و بیان کرد: افغان هراسی برای ایرانیان و ایران هراسی برای اتباع، جو غالب کشور بوده و جامعه متأثر از این فضاست که در صورت عدم تولید محتوای مناسب، تلاش‌ها برای رفع مشکلات آنان است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری، خدمات این سازمان را کمک‌های نقدی بلاعوض و معیشتی برشمرد و عنوان کرد: استفاده حداکثری از امکانات محدود است.

سیدعلی آقا میرجلیلی معاون آموزشی و مهارتی نیز از برگزاری جلسات متعدد با دانشجویان خارجی و رئیس اداره پذیرش و ثبت‌نام و امور بین‌الملل از آمادگی برای بازدید دانش‌آموزان اتباع از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به‌منظور آشنایی با امکانات دانشگاه تحت عنوان در‌های باز خبر دادد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل تازه برای پرسپولیس؛ مدارک پزشکی ارائه کنید!
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • زمان واریز وام تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجویان علوم پزشکی
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند