Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد: مدارک دوره‌های الکترونیکی که با مجوز وزارت علوم دایر است، مورد تاییداین وزارتخانه است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در حاشیه دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران در جمع خبرنگاران گفت: دوره‌های مجازی در اولویت‌ هستند ولی باید زیرساخت‌ها و شرایط آن فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش مجازی می‌تواند خلاءهای آموزش عالی را پر کند. اگر در آموزش الکترونیکی زیرساخت‌ها تامین شود و حمایت‌های حقوقی و اعتباری صورت گیرد همچنین اگر اساتیدی که می‌توانند آموزش الکترونیکی ارائه دهند به اندازه کافی در دسترس قرار گیرند می‌توانیم آموزش الکترونیکی را در اولویت قرار دهیم.

وی در پاسخ به سوال آنا درباره اعتبار مدرک دوره‌های الکترونیکی در دانشگاه‌های مختلف گفت: تمام دوره‌های مجازی که از وزارت علوم مجوز دارند مورد تایید هستند و با سایر دوره‌ها فرقی نمی‌کنند، حتی بعضاً دانشجویان دوره‌های الکترونیکی توانسته‌اند توفیقات بهتری را در مدارج بالاتر کسب کنند.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: ورود به مدارج بالاتر دو وجهه دارد، یکی وجهه حقوقی و قانونی و دیگری بعد عرفی آن است. هیچ منع قانونی و حقوقی برای ورود به دوره‌های بالاتر با داشتن مدرک آموزش الکترونیکی یا مجازی وجود ندارد، در بعد روانی و اجتماعی هم دانشگاه‌ها و مسئولان باید بپذیرند که فارغ‌التحصیلان دوره‌های مجازی همان توانایی‌های دوره‌های دیگر را دارند در این زمینه باید کار فرهنگی صورت گیرد.

دانشگاه پیام‌نور می‌تواند در مقاطع مختلف تحصیلی در دوره‌های آموزش مجازی ورود کند

شریعتی نیاسر در کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران گفت: ما 4 میلیون دانشجو، 8 هزار عضو هیات علمی و دو هزار و 500 مرکز آموزش عالی در کشور داریم، 10 درصد این دانشجویان آموزش‌های مجازی و غیر حضوری می‌بینند.

وی افزود: در حال حاضر 400 رشته در مقاطع مجازی در کشور مجوز دارند و 100 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در دوره‌های مجازی درس می‌خوانند.

وی مشکل اصلی دوره‌های مجازی را زیرساخت‌ها اعلام کرد و ادامه داد: دانشگاه پیام نور می‌تواند در مقاطع مختلف تحصیلی در دوره‌های آموزش مجازی ورود کند و دانشجو بپذیرد. سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند در این زمینه فعال باشند باید با خرد جمعی و مشارکت عمومی و تجربه کشورهای دیگر به سمت جلو گام برداشت.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: در حال حاضر 650 استاد که مرتبه دانشیاری دارند در قالب 70 کارگروه به موضوع آموزش الکترونیکی در دانشگاه‌ها می‌پردازند امیدواریم که نتایج خوبی از این تحقیقات به دستمان برسد.

شریعتی نیاسر در ادامه به آمارهای آموزش الکترونیکی در آمریکا اشاره کرد و گفت: بر اساس این آمارها 70 درصد دانشجویان از دسترسی به کلاس‌های الکترونیکی، 73 درصد از امکان ورود به کلاس‌ها و 70 درصد از کیفیت آموزش الکترونیکی رضایت دارند.

وی در پایان ابهامات خود از آموزش‌های الکترونیکی را این گونه مطرح کرد: این کنفرانس باید بتواند به سوال‌هایی نظیر آیا می‌توان در همه رشته‌ها آموزش الکترونیکی را دایر کرد؟ در همه مقاطع چطور؟ نحوه پذیرش در دوره‌های آموزش الکترونیکی باید چگونه باشد؟ برای آموزش الکترونیکی باید چه ظرفیتی تعریف شود؟ نظام ارزیابی چگونه باید باشد؟ کدام دانشگاه‌ها می‌توانند متولی آموزش الکترونیکی باشند؟ الگوهای موفق در دنیا کدامند؟ عوامل پیشرفت و عوامل بازدارنده در آموزش الکترونیکی کدامند؟ مهارت‌های اجتماعی و اخلاق حرفه‌ای را چگونه باید در آموزش الکترونیکی گنجاند؟ آیا می‌تواند به عنوان یک شیوه مکمل به آموزش الکترونیکی نگاه کرد؟ پاسخ دهد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که از روز یک شنبه ۱۶ اردیبهشت تا امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت با حضور کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و سایر مسئولان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به علت داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

وی افزود: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود. انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی  به آن بپردازند.

زلفی گل تصریح کرد: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند، پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم ادامه داد: رونق نشریات دانشجویی در سال‌های اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگنا‌های موجود، پویا، دغدغه‌مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

زلفی گل گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند.

وی ادامه داد: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاورد‌های آن داشته باشند.

زلفی گل گفت: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیر‌ها و هیئت‌های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌کنم.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • (ویدئو) جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشگاه میشیگان با پرچم فلسطین
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد